Beschikbaarheid: Op voorraad (8)
Levertijd: 3-5 werkdagen

Zomer & Zee Haaksels is het derde haakboekje in een reeks van vier boekjes speciaal voor de Esther Vergeer Foundation. Deze Foundation zorgt ervoor dat kindjes met een beperking ook een kans krijgen om te kunnen sporten bij een normale sportvereniging. Het boekje is gemaakt door Freubelweb in samenwerking met de volgende bekende haaksters  Tessa van Riet-Ernst, Amilishly, RiannesHaaksels, MrsHooked, Mooi van Draad, Huis&Haak, CutiePie Designs, Yarn and Gingertea, Haak by Daphne. 

De projectjes in dit boek zijn doordat er verschillende bekende haaksters aan mee hebben gewerkt lekker divers. Het boekje bevat een aantal leuke amigurumi popjes en diertjes; een prachtige tas, ovenwanten, slingers en een prachtige tapestry gehaakte clutch. Tien super leuke patronen om je lekker mee te vermaken tijdens de vakantieperiode, of je nu weg gaat of lekker thuis blijft. Daarnaast steun je dus ook nog het goede doel, want van elk verkocht boekje gaat er een gedeelte naar de Esther Vergeer Foundation.

Foto's © Yarn&Gingertea, Rianne's Haaksels, Amilishly en Freubelweb.


Het boekje verschijnt op 21 juni 2019 en wij verzenden ze rond deze datum, zodat je in de zomer lekker aan de slag kunt :)

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »