Yarn - the After Party - Boekje 19

Beschikbaarheid: Op voorraad (19)
Levertijd: 1-3 werkdagen

Om de zoveel tijd komt Scheepjes met een prachtig patroon om de tijd tussen de Yarn Bookazines in te korten. Op dit moment zijn er diverse verschillende patronen leverbaar. Dit is boekje 19 in de serie: Read Between the Lines door Tammy van Canadutch.

Het wachten wordt beloond! Het populaire breipatroon ontworpen door Tammy van CanaDutch is nu verkrijgbaar in het Nederlands. In het patroon ontstaat een betoverend kleurenspel door de toegepaste schaduwbreitechniek! 

Voor het patroon zijn twee bollen Whirl benodigd, maar ook met Frosted Whirl kan je een prachtige omslagdoek creëren. De Read Between The Lines #RBTL voorbeeldshawl is gemaakt van Whirl 753 Slice O'Cherry Pie en 754 Green Tea Tipple, maar er zijn natuurlijk ook andere prachtige kleurencombinaties te bedenken.

De YARN - The After Party booklets focussen op één haak- of breipatroon en zijn als combinatie van een inkijkboek en een patroonboek erg leuk om te verzamelen. Het midden van elk boekje bevat een handige, geprinte kleurkaart van de gebruikte garens. Elke twee weken, tot het nieuwe YARN book-a-zine verschijnt, wordt er een nieuw YARN After Party booklet gepubliceerd om de creativiteit te laten stromen en de handen bezig te houden. De designs variëren van kleding en accessoires tot home deco projecten.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »