Yarn - the After Party - Boekje 18

Beschikbaarheid: Op voorraad (18)
Levertijd: 1-3 werkdagen

Om de zoveel tijd komt Scheepjes met een prachtig patroon om de tijd tussen de Yarn Bookazines in te korten. Op dit moment zijn er diverse verschillende patronen leverbaar. Dit is boekje 18 in de serie: Crochet Between the Lines door Tammy van Canadutch.

De vraag naar het prachtige breipatroon Read Between the Lines was zo groot, dat Tammy nu ook een haakpatroon heeft geschreven; Crochet Between The Lines #CBTL. Ook deze shawl wordt gekenmerkt door een betoverend kleurenspel. Het is Tammy uitstekend gelukt om haar patroon te vertalen naar de gehaakte versie, een sjaal die zelfs aan twee kanten te dragen is! 

Voor het patroon zijn twee bollen Whirl benodigd, maar ook met Frosted Whirl kan je een prachtige omslagdoek creëren. De Crochet Between The Lines is gehaakt van Whirl 758 Lavenderlicious en 773 Blackcurrant Squeeze Me, maar er zijn natuurlijk ook andere prachtige kleurencombinaties te bedenken.

De YARN - The After Party booklets focussen op één haak- of breipatroon en zijn als combinatie van een inkijkboek en een patroonboek erg leuk om te verzamelen. Het midden van elk boekje bevat een handige, geprinte kleurkaart van de gebruikte garens. Elke twee weken, tot het nieuwe YARN book-a-zine verschijnt, wordt er een nieuw YARN After Party booklet gepubliceerd om de creativiteit te laten stromen en de handen bezig te houden. De designs variëren van kleding en accessoires tot home deco projecten.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »