Chefwol's Finest

Sok met Letse Draai

€20,00 Incl. btw
125
Levertijd: 3-5 dagen

Het patroon voor Oktober 2016 is de Sok met Letse Draai. Die lijkt moeilijker dan dat hij in werkelijkheid is. De sok bevat verder wat kabeltjes, die zonder kabelnaald wordt gebreid.

Het voorbeeld is in effen garen gebreid, in dit pakket echter ontvangt u een Chefwol handgeverfd garen in uw pakketje, plus iets extra's

Het enige wat niet in het pakket zit, zijn de naalden die u gaat gebruiken. Dit is, omdat het gebruik van naalden per persoon verschilt. Wilt u naalden erbij bestellen, dan kan dat natuurlijk altijd.

De sokkenwol die wij gebruiken komt uit Duitsland, en bevat ten minste 75% wol. In deze aflevering zal er in de sokkenwol ook een glitterdraadje verwerkt zijn, voor een feestelijke uitstraling.

De strengen hebben een looplengte van 420 meter per 100 gram, en zullen voor verzending als cake worden opgedraaid, zodat u direct kunt beginnen. Ze worden in kleine oplage's met de hand geverfd.

We kletsen over het patroon in de Chefwol groep op Facebook. Voor vragen kunt u ook altijd mailen.Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »