Breigaren - Wool - handgeverfd

Beschikbaarheid: Op voorraad (2)
Levertijd: 3-5 werkdagen

Chefwol's Finest Wool is een breigaren wat bestaat uit 100% wol, die met de hand wordt geverfd. Hierdoor is elke streng uniek en maar in kleine oplages beschikbaar.

De sprankelende kleuren in dit garen nodigen uit tot onder meer het breien van poppen, zoals die van Arne en Carlos. Ook wordt dit garen gebruikt voor het maken van unieke dekens, in vele verschillende kleuren en nuances.  Denk ook aan het breien van sjaals en mutsen - die komende winter het straatbeeld kunnen sieren. Of warme wanten - vraagt u ons dus gerust om een patroon voor dit prachtige garen. Wij helpen u graag hierbij.

Doordat het verven met de hand best tijdrovend is, worden er geen grote oplages tegelijk geverfd. Mocht u op verzoek strengen willen laten verven, mailt u dan even. De tijd voor een streng om volledig te drogen neemt ongeveer drie dagen in beslag.

De strengen worden door ons opgedraaid als cake. Dit wordt over het algemeen als prettig ervaren, omdat u dan direct met breien (of haken) kunt starten. Wilt u dit niet - laat het ons weten. Dan houden wij de streng voor u zoals die op de foto's te zien zijn.

Looplengte: ca 200 meter per 100 gram
Wool is geschikt voor brei- en haak naalden 4.5 - 5
Handwas - plat drogen.

(Doordat er geen synthetische vezels in de wol zitten, kan het gebreide resultaat vervilten als u het te heet wast. Wij adviseren ook het gebruik van een heel klein beetje Eucalan tijdens het wassen, omdat dit de wol voedt met wat lanoline, waardoor uw project langer mooi blijft. )

Kies uw favoriete kleur van dit prachtige breigaren uit het dropdown menu.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »