Bianca Boonstra Designs

Breien - Chefwol's Kerstplaid

€25,20 Incl. btw

Breien - Chefwol's Kerstplaid - we konden het niet laten om voor de komende feestdagen een plaid te ontwerpen, die uitsluitend uit twee kleuren bestaat.

Onze tester heeft hem gebreid met Colour Crafter, in groen en paars. Kleuren die hart en ziel verbinden tijdens de adventsperiode. Onze dank aan haar mooie, harde werk, om dit in zo'n korte tijd te realiseren.

Geïnspireerd op de klassieker Snowflake van Jim Reeves, heeft de ontwerpster blokken ontworpen, die passen binnen het getal 35. 35 steken, met de opzetrand en de afkantrand 35 toeren hoog. Een aantal van deze blokken zijn ontworpen op verzoek van enkele hooggewaardeerde klanten van Chefwol.nl

Vier blokken van elk drie verschillende motieven, die op een specifieke manier in elkaar worden gezet. Door die blokken later samen te voegen ontstaat er een plaid van 36 vlakken. Hier omheen wordt in 1 kleur een rand gebreid. Voor de rand heeft u een rondbreinaald nodig, de lapjes zelf kunnen op rechte naalden gebreid worden. De oppervlakte van de plaid is ongeveer 60 x 90 cm, afhankelijk van uw hand van breien.

Deze plaid kan eenvoudig worden uitgebreid tot een eenpersoons deken. U moet er dan van uit gaan, dat er dan 2 x 36 blokjes bijgebreid moeten worden.  In het dropdown menu kunt u ervoor kiezen om de garens voor de uitbreiding mee te bestellen.

In het basispakket zit:
Het patroon, 4 bollen Colour Crafter in de hoofdkleur, 4 bollen Colour Crafter in de bijkleur, een klein kerstgeschenk (variabel).

Een optie: Voeg een glitterdraadje Lizzy toe. Als u daarvoor kiest, krijgt u drie bolletjes in de gekozen kleur in uw pakket.

In het uitbreidingspakket zit:
Een handleiding om de plaid te verbreden tot eenpersoons deken, 8 extra bollen Colour Crafter in de hoofdkleur, 8 extra bollen Colour Crafter in de bijkleur.

Meneer Chefwol geeft bij het Uitbreidingspakket een rondbreinaald van Knitpro 4 mm cadeau (ter waarde van €5,95)!

U selecteert door de control knop ingedrukt te houden, en dan op twee kleuren te klikken. Lukt dit niet, geeft u dan het kleurnummer door in de opmerkingen.

Wij zijn heel benieuwd welke kleuren u gaat kiezen voor Chefwol's Kerstplaid.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »