Scheepjeswol Scheepjes Cal 2017 - Shawl Hygge

Beschikbaarheid: Op voorraad (1)

'Hygge' (uitgesproken als ‘Hoe-ga’) is een Deens woord, wat gezelligheid betekent. Je kan het vast wel voor je zien: in een warme en knusse omgeving zijn, heerlijk relaxed op de bank haken of breien, lekker eten, je favoriete trui dragen, een kop warme thee drinken, samen zijn met vrienden om leuke herinneringen op te halen, het is allemaal Hygge.

Designer Kirsten Ballering van de blog Haak Maar Raak heeft in samenwerking met Scheepjes deze prachtige door Scandinavië geïnspireerde CAL ontworpen. Vanaf de eerste Scheepjes CAL werd gevraagd wanneer wij onze beroemde Stone Washed garens in een CAL gaan gebruiken en nu kunnen we je laten weten dat dit jaar Scheepjes Stone Washed in de CAL verwerkt is! We hebben het gecombineerd met onze kleurrijke Catona garens voor een mooi contrast. Het patroon voor de prachtige shawl is geïnspireerd door traditionele Scandinavische designs en is versierd met zowel haakmotieven als kruissteken.

De CAL start op woensdag 15 februari en zal 13 weken duren. Iedere woensdagmiddag wordt een nieuw gedeelte van het patroon geplaatst als PDF bestand. De PDF bestanden worden ondersteund met video's. Op deze manier is er genoeg gelegenheid om de CAL te kunnen volgen. De video's worden gemaakt door onze blogster Esther bekend van www.itsallinanutshell.com. De PDF bestanden zijn te downloaden via de Nederlandse en Internationale Facebookgroep en via scheepjes.com.

 

Met betrekking tot de verzenddata:

De belangstelling voor de pakketten is enorm. Dit betekent dat de eerste twee series in de voorinschrijving al volledig uitverkocht zijn, en dat er nu een derde voorinschrijving serie bezig is.

Voor de door ons gereserveerde pakketten in Jewel en Pastel vinden de eerste verzendingen plaats na ontvangst van de pakketten op 2 februari (1e voorinschrijving serie)

Voor de door ons gereserveerde pakketten in Rainbow vinden de eerste verzendingen plaats na ontvangst van de pakketten op 14 februari (2e voorinschrijving serie)

Voor de door ons gereserveerde pakketten in Rainbow , Pastel en Jewel vinden de eerste verzendingen plaats na ontvangst van de pakketten op 25 februari (3e voorinschrijving serie)

Voor de door ons gereserveerde pakketten in Danish Mermaid vinden de eerste verzendingen plaats na ontvangst van de pakketten op 2 februari (1e voorinschrijving serie)

Voor de door ons gereserveerde pakketten in Girls Night In vinden de eerste verzendingen plaats na ontvangst van de pakketten op 14 maart (1e voorinschrijving serie)

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen