Haken - Tuniek in vier kleuren Catona

Vier kleuren Catona gaan er in deze tuniek, die u kunt haken met haaknaald 3.5 De rand onder aan is gehaakt in de Mochilla haaktechniek, in heen- en teruggaande toeren.

Daar dient u wel de tijd voor te nemen, want zowel voor de voorkant als aan de achterkant van de tuniek wordt deze rand gehaakt. Elk nemen ze ongeveer 20 uur in beslag, en dat heeft met name te maken met het feit dat in de teruggaande baan de vasten anders worden ingestoken, om de meeloopdraden aan de juiste kant te houden. Een tijdrovend klusje, speciaal voor in de vakantie. Eentje die leidt tot een tuniek die u graag zult gaan dragen.

De maten: 36/38/40 en 42/44/46

De steken die worden gebruikt in de tuniek zijn; lossen, vasten, stokjes en gedraaide vasten. Deze zijn belangrijk, om de meeloopdraden in de rand aan de juiste kant te houden. In plaats van insteken van voor, naar achter, steekt u van achter naar voor in, haalt dan een lus op, en haakt uw vaste af.

In totaal 14 bollen Catona 50 worden er gebruikt voor deze tuniek, in de volgende verhouding:

Hoofdkleur 1: 7 bollen

Hoofdkleur 2: 4 bollen

Bijkleur 1: 2 bollen

Bijkleur 2: 1 bol


Ook het patroon komt mee in uw pakketje. Kies u de door u gewenste kleuren uit het menu, door de control toets vast te houden, en dan te klikken op de kleuren van uw voorkeur. Lukt dit niet, meld dan de kleuren in het opmerkingenvak.

De haaknaald wordt niet meegeleverd; u kunt die wel apart bij ons bestellen.

Wij zijn heel benieuwd in welke kleuren u de tuniek gaat haken!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen