Breien - Opal 20 jaar.

Beschikbaarheid: Op voorraad (1)

Opal 20 jaar, dat is reden voor een feestje. Daarom komt Opal met een prachtige collectie sokkengarens in feest- en  vuurwerkkleuren. Voor ieder feest is er wel een kleur. Nu zijn wij heel benieuwd welke kleuren u gaat kiezen.

Wordt het: Wir sagen Danke? Een andere kleur?

Ik  hoop op nog vele jaren erbij, voor dit prachtige merk. Bij normaal draaggebruik gaan de sokken meer dan tien jaar mee. Omgerekend kost een paar sokken u dan tijd, en ongeveer 7 cent per maand. (gerekend over die 10 jaar)

Daarom hebben wij besloten om dit prachtige garen in ons assortiment op  te nemen, zolang de voorraad strekt. Feestsokken kunnen we allemaal wel gebruiken!

Laat u zich dus gerust verrassen door het kleurverloop tijdens het breien van uw sokken. En als u er iets anders van wilt maken: ook voor shawls, mutsen en truien leent dit garen zich prima. Vraag ons gerust om een patroon, die u kunt gebruiiken, wij helpen u hier graag mee.

De looplengte van 20 jaar Opal: ca 420 meter per 100 gram. Dit is voldoende voor 1 paar sokken tot en met maat 46, met een gemiddelde beenlengte.  Als u sokken haakt is 1 bol voldoende voor een paar tot en met maat 42/43.

De samenstelling van dit garen is 75% wol, 25% polyamide. U breit of haakt dit garen het beste met naalden 2.5 (ongeveer, afhankelijk  van uw hand van breien  of haken)

Kies uw favoriete kleur uit het dropdown menu. U kunt kiezen uit acht prachtige kleuren. Op is echter wel op!

Viert u dit feestje samen met Opal en ons mee?

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen