Garenpakket Vijfkleurensjaal byClaire

Beschikbaarheid: Op voorraad (10)
Levertijd: 1-3 werkdagen

Claire maakt de meest vrolijke haakontwerpen. De vijfkleurensjaal is al veelvuldig gemaakt en een echte favoriet. Wij bieden het garenpakket voor deze sjaal aan.

Let op: Het patroon voor deze sjaal is te vinden op de blog van byClaire. Het is een gratis patroon en u bestelt bij ons alleen het garen om de sjaal te kunnen maken. Het patroon zit in dit geval dan ook niet in het pakket inbegrepen, maar kunt u hier vinden: http://www.byclaire.eu/vijf-kleuren-sjaal/

In dit pakket zitten 6 bollen byClaire Cotton waarvan vijf gebruikt worden voor het verloop en één om een mooie rand om de sjaal te maken. De sjaal heeft een kleurverloop van licht naar donker. Wij hebben op dit moment twee varianten, lijkend op de originele sjaals zoals Claire bedacht heeft. U kunt ook uw eigen kleuren kiezen. De varianten zijn net iets anders omdat bepaalde kleuren niet meer bestaan in het nieuwe garen assortiment.

De groene vijfkleurensjaal bevat de volgende bollen: Mint 026, Sea Green 027, Apple Green 035, Vintage Green 028, Petrol 032 en Light Green 037 voor de rand.
De rode vijfkleurensjaal bevat de volgende bollen: Sand 042, Apricot 042, Coral 044, Fuchsia 008, Bordeaux 013 en Salmon 043 voor de rand.
De roze vijfkleurensjaal bevat de volgende bollen: 002 Ivory, 004 Light pink, 005 Vintage pink, 017 Mauve, 009 Bright pink, en 052 Silver grey voor de rand.

Om dit project te haken heeft u een haaknaald 4.0 of 4.5mm nodig. Deze zijn niet inbegrepen, maar wel bij te bestellen.

Claire schrijft op haar blog: "Het is een echte ‘sier’ sjaal die je losjes laat hangen en zo het mooist tot zijn recht komt."

FOTO's: ©Claire Boeter 2017

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen