Breien- Knuffel Beer Willem

Heeft u wel eens een knuffelbeer willen breien?

Beer Willem is een lieve strepenbeer. Hij is ontworpen door Gabriëlle, en is 40 centimeter groot. Zijn karakter past bij grote en kleine mensen, en ondertussen is hij al een vriendje geworden van veel kinderen. U kunt Beer Willem breien, als u een beginnende breier bent, maar ook gevorderde breiers beleven veel plezier aan Beer Willem.

Gabriëlle legt in negen pagina's duidelijk uit hoe beer Willem wordt gemaakt. Naast de tekst maakt ze ook gebruik van foto's, zodat u kunt zien hoe beer Willem ontstaat.  Beer Willem is een  project waar beginnende en gemiddelde breiers heel veel plezier aan zullen beleven. Er wordt voornamelijk recht (ribbels) gebreid in heen- en teruggaande toeren.

Het pakket bestaat uit:
2 bollen Scheepjeswol Marko, kleur crème (nr. 8160)
1 bol Scheepjeswol Firenze, kleur naar keuze
1 bol Scheepjeswol Lizzy 25 gr, kleur zwart (nr. 09)
2 veiligheids ogen
Oranjekleurig lint en vulmateriaal.
Daarnaast krijgt u een kopie van het patroon, in geprinte versie in uw pakketje.

Alleen moet u zelf uw naalden verzorgen, en een stopnaald bij de hand houden. Wilt u de juiste naalden in uw pakketje erbij, mailt u ons dan even. Wij zorgen daar dan uiteraard voor.

Let op: Wilt u de beer maken voor een kleintje beneden de leeftijd van 3 jaar, dan adviseren wij om de ogen van Beer Willem te borduren. U dient dan ook de strik van Beer Willem met een dubbele knoop vast te zetten, voor het strikken.

Gabriëlle heeft enkele kleurencombinaties samengesteld voor Beer Willem. Kiest u uw keuze uit het menu, zodat u met veel plezier deze lieve beer kunt gaan breien.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen