Breien - Babyvest in Softfun en Softfun Denim

Breien voor de allerkleinsten : Een prachtig babyvest, ontworpen door Breicreaties Gabriëlle. Het patroon is geschreven in twee maten, voor 3-6 maanden en voor 9-12 maanden.

Dit project is geschikt voor beginnende en gemiddelde breiers, maar ook gevorderden zullen dit vestje met liefde maken. De gebruikte steken zijn voornamelijk ribbels en tricotsteek. U moet voor de geweven randen ook steken laten vallen, zodat er een ladder ontstaat, waar de denim draad door geweven wordt.

Het vestje wordt gebreid in Softfun, en de afwerking wordt gedaan in Softfun Denim. (dit ter vervanging van de Softfun Batik, die uit het assortiment is gegaan).


In uw pakket vindt u behalve de garens ook knoopjes en het patroon.

Over de Softfun: Scheepjeswol Softfun is een makkelijk te onderhouden draad, het bestaat uit 60% katoen, 40% acryl, en kan met de hand worden gewassen op 30 graden. De looplengte per bol van 50 gram is ongeveer 140 meter. Geadviseerde naaldddikte: 3.5 - 4

over de Softfun Denim: Softfun Denim is een makkelijk te onderhouden draad, het bestaat uit 60% katoen, 40% acryl, en kan met de hand worden gewassen op 30 graden. Goed combineerbaar met de Softfun.  De looplengte per bol van 50 gram is ongeveer 140 meter. Geadviseerde naaldddikte: 3.5 - 4

U kunt de kleuren voor uw project kiezen uit de dropdown menu's. U krijgt voldoende garens thuis om de grootste maat te kunnen maken.

Zelf moet u zorgen voor de breinaalden, en een stopnaald. U kunt die als u wilt ook meebestellen, zodat u alle benodigdheden in een pakket thuis krijgt. Geeft u ons dan een seintje, wij helpen u daar graag mee.
Wij zijn benieuwd voor wie u dit vestje zult gaan breien.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen