Breien - Babyplaid in Softfun

Een prachtig ontwerp, om te breien, van Breicreaties Gabriëlle is deze babyplaid, waar u zowel moeder als kind heerlijk mee kunt verwennen. Gebruik het als dekentje in bed, of in de box.

Gabriëlle heeft het model gemaakt in Scheepjes Softfun, een garen wat zich heel makkelijk laat verwerken. Zij koos voor de kleur lichtgrijs.

De plaid is gebreid in een gerstenkorrel ribbel en heeft kabels. Het patroon is duidelijk uitgelegd, en daardoor ook voor beginnende breiers makkelijk te volgen en te maken. U breit de plaid op naalden 4. (rechte naalden met knop, of rondbreinaalden)

Maar ook gemiddelde en gevorderde breiers zullen veel plezier beleven aan het breien van deze plaid. Het project biedt naast uitdaging ook ontspanning, met een mooi resultaat.

Over de Softfun: Scheepjeswol Softfun is een makkelijk te onderhouden draad, het bestaat uit 60% katoen, 40% acryl, en kan met de hand worden gewassen op 30 graden. De looplengte per bol van 50 gram is ongeveer 140 meter. Geadviseerde naaldddikte: 3.5 - 4

Wilt u de plaid breien in een andere kleur? Dat is geen probleem. Kiest u de kleur die u wenst uit het dropdown menu, zodat de plaid gebreid wordt naar uw smaak.

In het pakket zit:
4 bolletjes Scheepjes Softfun in de kleur naar uw keuze, en het patroon. U kunt uw kleur kiezen uit het dropdown menu.

Zelf moet u zorgen voor de breinaalden, een stopnaald en de kabelnaald. U kunt die als u wilt ook meebestellen, zodat u alle benodigdheden in een pakket thuis krijgt. Geeft u ons dan een seintje, wij helpen u daar graag mee.

Wij zijn benieuwd voor wie u deze plaid zult gaan breien.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »