De Neon Trui

€41,65 €38,65

Als kind hoorden we rond de feestdagen vaak het nummer Jingle Bells, en ik geloof, dat het nummer op een kerstalbum van Jim Reeves te vinden was.

In een van de strofes komt de volgende tekst voor:

“Down in Mexico, we have got no snow...

We have got no snow, down in Mexico!”

Ik heb op Internet gekeken, en de oudste uitvoering van Jingle Bells, waarin dit te horen was is van Glenn Miller en zijn orkest, in een uitvoering uit 1939.

Maar ze houden in Mexico wel van feesten, en versieren alles wat ze versieren kunnen met lichtjes.

Die lichtjes heb ik verwerkt in de kindertrui, omdat lichtjes mensen vrolijk maken. In de mouwen schijnen de lichtjes omhoog – dit is geen foutje. Niet ieder kerstlampje hangt recht in de boom, er schijnt er daar ook wel eens eentje omhoog.

In dit pakket zitten veel kleuren. Voor de lichtjes en de strengen heeft u vier verschillende kleuren nodig, waarvan u elk 1 bol in uw pakket krijgt. Van de hoofdkleur krijgt u 3 bollen in uw pakket. (voor de maten 134-146 adviseer ik een extra bol) U krijgt uiteraard een kopie van het patroon in uw pakket.

Kiest u de kleuren uit het menu - als u control ingedrukt houdt tijdens het selecteren, neemt het systeem alle kleuren op. Werkt dit niet, vult u dan in het opmerkingenveld uw kleuren in.

Wij wensen u heel veel plezier met het maken van deze mooie trui.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen