Breien - Zomers truitje

Een makkelijk te breien model, is dit zomertruitje! Brei van mouw tot mouw een zomertruitje in katoen. Twee kleuren Snappy Ball, die u zelf kiest worden gebruikt om dit truitje te breien. Het truitje wordt overdwars gebreid. U begint bij de linkermouw, en eindigt bij de rechtermouw.

We gaan werken met Snappy Ball van Adriafil. Een katoen wat erg prettig breit, met een snel resultaat.

Het patroon is geschreven in zeven maten, dus iedereen kan in principe meebreien.
Ook voor beginnende breisters is dit patroon geschikt. De meer ervaren breiers zullen dit project ook kunnen waarderen.

Snappy Ball is gemaakt van 100% Egyptische katoen. Per bol van 200 gram heeft u een looplengte van 540 meter. Er worden 2 bollen gebruikt om dit truitje te kunnen maken.Deze katoen is niet gemerceriseerd.

Gebreid wordt er op naalden 4. In principe volstaan rechte 40 cm naalden voor dit project, maar het truitje kan natuurlijk ook op rondbreinaalden worden gebreid.

De halsrand wordt echter gehaakt met een randje vasten, om het naar binnen krullen te voorkomen. U heeft dus naast breinaalden ook een haaknaald 4, een meetlint en een stopnaald nodig.

 

 

In het pakket zit: 2 bollen Snappy Ball, in de kleuren van uw keuze,

enkele steekmarkeerders,

een breibeschrijving voor het truitje

 

De kleuren voor uw project kunt u kiezen uit de beide dropdown menu's. Is een kleur niet op voorraad, dan bestellen wij die voor u in Italië, waar de garens  bij Adriafil worden geproduceerd. Dit kan ongeveer 5 werkdagen duren.

 

Als u vragen heeft: stel ze gerust. Mailt u ons dan even.

Wij hopen dat u met veel plezier dit truitje zult gaan breien.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen