Breien - Pakket voor Ajoursokken

Ajoursokken breien. Met samengebreide steken, kleine kabeltjes en gaatjes worden de sokken van teen naar boord gebreid.

Een ontwerp voor de gevorderde breier, die niet terugdeinst voor de technieken die in deze sok voorgelegd worden. Het resultaat zal een goed zittende sok zijn, die altijd past. U dient in het rond te kunnen breien en onder meer het werken met kabelnaalden te beheersen.

 

De ontwerpster adviseert voor het breien van dit paar sokken een uni kleur. Speciaal, maar met een enorm mooi resultaat is de constructie van de hiel.

 

Voor de sokken die we gaan breien stoppen we 3 bolletjes Calzasocks Uni in uw pakket. U kiest de kleur van het garen voor uw sokken. Deze bolletjes gaan samen met een kopie van het patroon,  een kabelnaald en een paar steekmarkeerders in een pakketje naar u toe.

Het patroon voor de sokken wordt beschreven voor het breien met sokkennaalden, maar is uiteraard ook geschikt om te breien op rondbreinaalden, of met de Magic loop methode. U breit ze op de methode die u het prettigste vindt.

Calzasocks Uni is van Adriafil. Dit garen bestaat uit 75% wol en 25% polyamide, met een looplengte van 210 meter per bolletje wol van 50 gram.

Geadviseerd wordt om te breien met naalden 2.5 mm, of de door u gewenste naalddikte.


Tip: Breit u voor de eerste keer iets voor uw voeten? Kies dan een lichte kleur! U ziet dan de steken beter.
Als u wilt, kunt u uw breinaalden direct meebestellen.

U kunt de kleur voor uw sokken kiezen uit het dropdown menu.

Heeft u bij het breien van deze sokken vragen? Mail ons!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen